RUIME PLAATSEN
Alle plaatsen zijn voorzien van water en stroomaansluiting (6A). Comfortplaatsen, ook geschikt voor campers, hebben tevens een afvoer. Er zijn meerdere veldjes met zon en schaduw.

 
 

GEWELDIGE LOCATIE
Verscholen op het platteland, op loopafstand van het pittoreske stadje Ootmarsum vindt U minicamping “Erve-Bekhuis”. Door de unieke ligging van onze boerderij straalt de omgeving rust en charme uit

 
 

BRANDSCHOON SANITAIR
Vier warme douches ,een warme gezinsdouche met wasbak en bubbelbad, vier toiletten en twee urinoirs.
Sanitair is geschikt voor mensen met een beperking

 
 

GASTVRIJHEID
Gezelligheid en zorgen voor het laten genieten van rust en ruimte maakt dat gastvrijheid overal te vinden is. Sonja Bekhuis is uw gastvrouw die het allemaal mogelijk maakt.

 
 

ALLES WAT NODIG IS
Wasbakken met warm en koud water.
chemisch toiletafvoer.
afwasgelegenheid.
wasmachine.
koelkast.
vuilwaterafvoer voor de camper

 
 

GOEDE LEVEN
Gratis koffie met cake bij aankomst. We organiseren geregeld een uurtje frituurtje, een gezellige barbequeavond en chinees buffet.

 
 

HONDEN
Uw hond of kat is van harte welkom. Wel vooraf even met Sonja overleggen.

 
 

FIETSEN DOOR TWENTE
De camping ligt op 100m van Fiets-Knooppunt 16. Er zijn prachtige routes beschikbaar. Overdekte fietsenstalling met mogelijkheid om op te laden.

 
 

BOERDERIJ
Verspreid over het erf zijn mooie zitjes en bankjes neergezet waar U kunt genieten van het schitterende uitzicht, de koeien met kalfjes, schapen en lammetjes en al onze andere aaibare boerderijdieren.

 
 

WINKELS OP LOOPAFSTAND
In Ootmarsum zijn vele winkels te vinden. Bakker, Slager, AH, Lidl enz. Wat verder weg is Nordhorn (D) de moeite waard om te gaan shoppen.

 
 

PRACHTIG
Naar alle kanten een waanzinnig mooi uitzicht met soms herten, reeën, konijnen en als U geluk heeft ooievaars.Langs de Kooiweg loopt de “Tilligter Beek” met een mooi wandelpad.

 
 

HART VAN TWENTE
Zoekt u een camping in de buurt van Agelo, De Lutte, Denekamp, Lattrop, Oldenzaal, Rossum, Springendal, Ootmarsum, Tubbergen, Vasse of Weerselo dan kunt u nog steeds terecht bij Erve-Bekhuis in Tilligte. Erve-Bekhuis ligt midden in het toeristische centrum van Twente!